Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ... Έλληνες ξεσηκωθείτε...

ΜΕ ΤΗΝ ορκωμοσία της 11/11/11, της «μεταβατικής» κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου η χώρα διαχειριστικά πέρασε οριστικά στη «μεταπολιτική» περίοδο, σαν συνέπεια αδυναμίας του πολιτικού συστήματος και κύρια των δύο κόμματων εξουσίας να διαχειριστούν την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών….
Η εισαγωγή στα σχόλια της ελληνικής πολιτικής κατάστασης των τελευταίων ημερών, είναι απ’ το άρθρο του Σπύρου Γκανή ‘Ελλάδα Καληνύχτα…’ στην ιστοσελίδα του ‘Αντίκρυ’.
Κλείνω χωρίς περιττά λόγια, αναφερόμενος στην Νέα Γερμανική και Κατοχική πλέον κυβέρνηση του νέου ‘Λογοθετόπουλου’, Λουκά Παπαδήμου, με τις κάτωθι ρήσεις,
· ‘η πόλις εάλω’, ήταν τα λόγια του τελευταίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου κατά την άλωση της Κωνσταντινούπολης απ’ τους σημερινούς μας, ‘άσπονδους φίλους’ Τούρκους. Μια άλωση που ήταν το τελικό αποτέλεσμα ενός διαλυμένου κράτους, μιας πλήρους διεφθαρμένης, οικονομικά και πολιτικά της άλλοτε κραταιάς Βυζαντινής αυτοκρατορίας, μιας διαφθοράς και μιας διάλυσης η οποία άρχισε με την συνδρομή των ‘δυτικών φιλικών’ κρατών, Βλέπε πλιατσικολόγοι σταυροφόροι.
·  ‘μπήκαν στην πόλη οι οχτροί’, τραγουδούσε ως άλλος προφήτης ένας απ’ τους μεγάλους έλληνες τραγουδιστές – επαναστάτες της εποχής μας. Ο Νίκος Ξυλούρης.

Τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά……Όποιος θέλει να καταλάβει κατάλαβε….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου