Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Νέο έκτακτο δελτίο θυέλλης: Η "ουρά" του κυκλώνα ‘Κλεοπάτρα’ θα σαρώσει την Πέμπτη την Ελλάδα

Νέο έκτακτο δελτίο θυέλης: Η "ουρά" του κυκλώνα ‘Κλεοπάτρα’ θα σαρώσει την Πέμπτη την Ελλάδα
Σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ, με πιθανότητα να είναι ακόμα πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα λόγω της "ουράς" του κυκλώνα "Κλεοπάτρα" που ερήμωσε την Σαρδηνία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Συστήνεται να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, να καθαριστούν τα σημεία εισόδου των νερών στα φρεάτια από τους κατοίκους, να μην παρκάρονται τα αυτοκίνητα κοντά σε ψηλά δένδρα και οι γονείς να δένουν οπωσδήποτε τα παιδιά τους στα πίσω καθίσματα σε περίπτωση μετακινήσεων τους.
Αύριο Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δίνει εικόνα κατακλυσμού στην Αττική, ειδικά από το απόγευμα και όσο πλησιάζουμε προς τη νύχτα.

Οι θυελλώδεις άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, ενώ από το μεσημέρι η κακοκαιρία θα κτυπήσει και την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη.