Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Παρέμβαση Ελλήνων ομογενών: «Ήρθε η ώρα της Ελλάδας»


«Η διαμόρφωση μιας πανεθνικής στρατηγικής με τη βοήθεια, τις επιρροές, την οικονομική και πολιτική ισχύ του παγκόσμιου Ελληνισμού σε συνδυασμό με τον αυθόρμητο πατριωτισμό της ομογενειακής νεολαίας θα συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό στην ανάκαμψη του οικονομικά και κοινωνικά καθημαγμένου ελληνικού κράτους. Και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα…»
Φαίνεται λοιπόν ότι ο «γίγαντας που λέγεται απόδημος Ελληνισμός» αποφάσισε να μιλήσει και να προσπαθήσει να φέρει τα πάνω κάτω. Ο γιατρός και πρόεδρος της οργάνωσης «END NATIONAL DEBT», Μανώλης Λαμπράκης, παρευρισκόμενος σε εκδήλωση προς τιμήν του λυράρη, Γιώργου Φραγκιουδάκη, πριν λίγες μέρες στο χωριό Άγιο Θωμά του νομού Ηρακλείου δήλωσε:
«Οι Έλληνες ομογενείς έχουν συγκεντρώσει χρήματα προς εξαγορά του ελληνικού χρέους και σε περίπου δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμοι να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις.
Πολλοί θα αναρωτηθούν πως είναι δυνατόν μια υπερδύναμη σαν τις Η.Π.Α. να χρωστάει τόσα πολλά. Μα φίλοι μου δεν υπάρχουν πλέον υπερδυνάμεις, παρά ισχυρά ιδιωτικά συμφέροντα και ποιος ξέρει τι άλλο. Δεν υπάρχει χώρα που να μην χρωστάει. Το ερώτημα είναι που χρωστάνε όλες μαζί, αφού αν χρωστούσε το ένα κράτος στο άλλο θα τα βρίσκανε και θα τελείωνε η υπόθεση. Απλή λογική!»
Πηγή: Πυγμή