Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Συνομολόγηση άνευ άλλου του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας!

γράφει ο Κυριάκος Κόκκινος Δικηγόρος παρ.Αρείω Πάγω
Έλληνες ακούστε! Τολμούν ακόμη και σήμερα μπροστά στις κάμερες να απευθύνονται στο λαό με υπερχειλίζον θράσος και να μας φτύνουν κατάμουτρα τα δηλητηριασμένα τους ψεύδη. Δεν έχουν καμμία τσίπα, χοντρόπετσοι και ανάλγητοι. 
Θριαμβολογούν ότι μετά την καταρράκωση των Ελλήνων, την ισοπέδωση κοινωνικών κατακτήσεων, για τις οποίες δύο χρόνια πριν, αν αγγιζόταν έστω το 1%, έπεφτε κυβέρνηση, το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και κυριαρχίας, την οποία ξεδιάντροπα ευαγγελίζονται ως πανάκεια εξόδου από την κρίση (!!!), ότι το 2020 θα έχουμε ξαναγυρίσει στην οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε το 2009, όταν οι δοσίλογοι , απάτριδες οιηματίες, έσπευσαν δυσφημίζοντας διεθνώς τη χώρα και τους Έλληνες, να μας ρίξουν στα δόντια του ΔΝΤ!!! Και μάλιστα σε χειρότερη απ' αυτήν κατάσταση, λέγοντάς μας ότι αυτό είναι επιτυχία!!! Τότε γιατί μπήκαμε στο ΔΝΤ, προς τί η με τόση ζέση εκ μέρους του πρωθυπουργού, απαξίωση όλου του λαού, προς τί η καταστροφολογία πριν την υπογραφή των προδοτικών μνημονίων, αφού τότε βρισκόμαστε σε μία αποδεκτή δημοσιονομικά κατάσταση (!!!), αν όχι για να δικαιολογήσουν αυτό που είχε προαποφασιστεί σε σκοτεινές αίθουσες των ανάλγητων επικυρίαρχων; Συνομολόγηση άνευ άλλου του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας! 
Περαιτέρω τί νόημα έχει το δήθεν κούρεμα του χρέους, όταν συνοδεύεται άμεσα από συνομολόγηση ενός νέου και μάλιστα μεγαλύτερου χρέους από νέα δάνεια; Δεν μας πρέπει η λευτεριά; Είμαστε καταδικασμένοι να οφείλουμε εσαεί στους διεθνείς ταχυδακτυλουργούς - τοκογλύφους , που παράγουν χρήμα απ' τον αέρα; 
Μόνη λύση, για να μην ψάχνουμε πολύ. Εδώ και τώρα, διάλυση της Βουλής. Εκλογή Συντακτικής Συνέλευσης από 150 αδιάφθορους πολίτες, για την κατάρτιση νέου Συντάγματος και πραγματική Επανίδρυση του Κράτους των Ελλήνων, με προκήρυξη εκλογών. 
Άμεση θέσπιση αυστηρών κανόνων εισόδου στην πολιτική, ώστε κανείς να μην εισέρχεται χωρίς να είναι διαφανής και να μην μπορεί να παραμένει, αν καταχράται του όποιου αξιώματός τους, με θέσπιση Δρακόντιων νόμων ευθύνης για τους δημόσιους λειτουργούς.
Αν δεν αλλάξει η κεφαλή κατ' απαίτηση της βάσης, κανείς δεν μπορεί να οδηγήσει το πλοίο σε υπήνεμο λιμάνι και ασφαλώς θα συνεχίσει να ελλείπει το καλό παράδειγμα, που είναι το μόνο , που μπορεί να μεταβάλει τάχιστα ένα φιλότιμο λαό, όπως οι Έλληνες και έπεται η παιδεία. Το παράδειγμα χρειαζόμαστε πρώτιστα από φωτισμένους ηγέτες και αν όχι φωτισμένους, γιατί είναι βαριά η λέξη, τουλάχιστον από ανιδιοτελείς , καθαρούς και φιλοπάτριδες .
Με κεφαλές αυτούς που μας έριξαν στα βράχια, το ταξίδι δεν επιφυλάσσει καμμία έκπληξη. Δεν το μάθαμε μετά από τόσα πειράματα ...; Μετά από λίγο πάλι στα βράχια θα πέσουμε! Και στην ακτή θα περιμένουν οι ίδιοι πλιατσικολόγοι ... φίλοι, συγγενείς και αφεντικά του πλοιάρχου, του υπάρχου, των αξιωματικών του πλοίου , που θα είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν στις λέμβους ...! 
Δεν τους ταιριάζει γάντι το ... κατάρτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου