Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Τρίτη 18 Μαϊου 2010.
Παραμονή έναρξης περιόδου του μεγάλου στοιχήματος.
Οι μεγάλοι λοιπόν οικονομολόγοι (απόγονοι άλλων μεγάλων οικονομολόγων) αφού βάλθηκαν πρώτα να μας τρελάνουν με τις ιδέες τους περί ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και περί λύσεων εξάλειψης του δημοσίου χρέους, άρχισαν να εφαρμόζουν το πρόγραμμά τους. Ένα πρόγραμμα, λιτότητας το οποίο δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα από συστάσεώς της ως κράτος. Ένα πρόγραμμα στο οποίο αφού περιέκοψαν τα πάντα, ακόμα και τις λίγες απολαβές ενός φτωχού συνταξιούχου των 400 ευρώ, φορολόγησαν και τα πάντα ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε, πιστεύοντας ότι μ'αυτόν τον τρόπο θα λυθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών, προβλήματα τα οποία δημιούργησαν οι ίδιοι και οι προκάτοχοι τους, βυθίζοντας μια ολόκληρη χώρα στην κακομοιριά και την απόγνωση.
Έχουν αρχίσει, λοιπόν οι κύριοι αυτοί, - και μιλάω για τους κυβερνώντες και τους στηρίζοντες αυτούς απ' την αντιπολίτευση - αφού ξεγέλασαν ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό στην εκλογές του Οκτωβρίου 2009, (λεφτά υπάρχουν κ.λ.π.), δίνοντάς του μιά φορά ακόμα ψεύτικες ελπίδες ενός καλύτερου αύριο.
Η τότε κυβέρνηση έλεγε "ακολουθία 2ετούς ή 3ετούς προγράμματος ήπιας προσαρμογής (δηλ. λιτότητας), με αντίστοιχο πάγωμα μισθών και ηυξημένη την ειδική φορολογία καυσίμων κ.ά. καταναλωτικών αγαθών". Τιμωρήθηκε απ' τον ελληνικό λαό στην κάλπη.
Με δεδομένο ότι όλοι γνώριζαν την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, από τις λεπτομερείς ενημερώσεις του Διοικητού της Τ.Ε. κ. Προβόπουλου, τι τιμωρία πρέπει να τύχουν οι ψεύτες και τα φερέφωνά τους δημοσιογράφοι για όλη αυτή την κατάπτιστη κατάσταση που έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία;
Ποιό είναι λοιπόν το στοίχημα που έχει τεθεί και παίζεται στις διεθνείς αγορές.
Πότε θα πτωχεύσει η Ελλάδα (τρομάρα μας, η Ευρωζώνη μας μάρανε), και αντίστοιχα πότε θα κλείσει η ιστορία, αυτή η παράλογη ιστορία όπως αποδεικνύεται του ενωμένου νομίσματος του ΕΥΡΩ.
Έχουν βαλθεί απ'ότι φαίνεται λοιπόν όλοι οι δοσίλογοι "φασίστες" δημοσιογράφοι οι πλέον οφελημένοι όλων αυτών των δεκαετιών, ακολουθώντας εντολές "άνωθεν", να διοχετεύουν στον ελληνικό λαό ειδήσεις μικρού ενδιαφέροντος, θέλοντας να αποπροσανατολίσουν τον μελλοντικό ψηφοφόρο των ηθικών και φυσικών αυτουργών, του εγκλήματος που διαπράχθη στις πλάτες του απλού έλληνα, μειώνοντας μ' αυτόν τον τρόπο την κοινωνική έκρηξη, "το τσουνάμι", που και οι ίδιοι βλέπουν νάρχετε.
Αλοίμονο, όλα μπορεί να συγχωρεθούν. Ποιά συγχώρεση μπορεί να υπάρξει όμως γι'αυτούς που έφτασαν μια χώρα στο χείλος του γκρεμού, στη δημιουργία μιας νέας Ταϋλάνδης μιας χώρας η οποία αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λίγες γραμμές βρίσκεται ένα βήμα πριν το ξέσπασμα εμφυλίου πολέμου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου