Τρίτη 11 Μαΐου 2010

MEDIA WAR-ΝΟΜΟΣ περί ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Και τα χρόνια λοιπόν περνούν. Και τα γεγονότα επαναλαμβάνονται, σε καθημερινή βάση, και μείς βλέπουμε το έργο να επαναλαμβάνεται χωρίς να μπορούμε να το σταματήσουμε, όπως σταματάμε ένα τραγούδι, όταν το έχουμε ακούσει κατ' επανάληψη.
Μετά λοιπόν τον ξεσηκωμό του κόσμου, φάνηκε να φτάνει στα ευαίσθητα αυτιά των κυβερνώντων, ο απόηχος των έντονων διαμαρτυριών, του κόσμου, του απλού αυτού κόσμου, που παρ' όλα τα δεινά του, αυτά που πέρασε, αυτά που περνά και αυτά που ξέρει - και περιμένει - ότι θα περάσει, δεν έχει σταματήσει να διαλαλεί το παραπονό του.

Πότε θα τιμωρηθούν, οι υπεύθυνοι που οδήγησαν τη χώρα σ'αυτή την τραγική κατάσταση, αυτοί που θησαύρησαν κλέβοντας απ' τις τσέπες, των ανθρώπων του μόχθου.

Και μέσα σ'αυτή λοιπόν την αναμονή, βρέθηκε αυτός ο άμοιρος έλληνας, στο εξής τραγικό:
Να βλέπει, τους αίτιους αυτής της κατάστασης, να προσπαθούν να οριοθετήσουν το τι σημαίνει αδίκημα.
Είδαμε σε κάποιο Media, τον νυν υπουργό Δικαιοσύνης, να προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα, να πείσει τον κόσμο, ότι πρέπει να οριοθετηθεί κατ'αρχάς τι θα πεί ευθύνη υπουργού, ποιά είναι τα όρια εύθης του δηλαδή, και μετά να οδηγηθεί που; ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (πάλι δηλαδή μετά από παραπομπή της ολομέλειας του βουλευτικού σώματος). Τα ίδια πάνω κάτω και στη βουλευτική ασυλία. Δηλαδή, ΠΑΖΑΡΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ.
Αυτό που είδαμε, από το συγκεκριμένο κανάλι ακούστηκε και από άλλα κανάλια, και όχι μόνο από μέλη της παρούσης κυβέρνησης, αλλά και από βουλευτές κυβερνητικούς και μή, όπως και από σωρία δημοσιαγράφων, οι οποίοι, εξαπολύθηκαν, με εντολές του γκοβέρνου (κυβερνητικού και αντιπολίτευσης), σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τις αντιδράσεις του κόσμου, έχοντας θορυβηθεί από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν καθ'ολη την προηγούμενη εβδομάδα, ευρισκόμενοι σε κυριολεξία υπο πανικό.
Και άρχισαν, λοιπόν να εκθειάζουν το κυβερνητικό έργο, ότι μειώθηκε το ετήσιο έλλειμα κατά 40%, και άλλες μπούρδες.
Μα με απλή λογική, χωρίς λογιστικά μαθηματικά, άν μειώθηκε τώρα 40% (το πρώτο τετράμηνο), τότε τέλος του έτους, θα δημιουργηθεί πλεόνασμα (3χ40=120). Τότε προς τι όλος αυτός ο θόρυβος, γύρω από την προετοιμασία της κυβέρνησης, για τη λήψη νέων μέτρων, την επόμενη άνοιξη.
ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου