Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τρόμος και έρεβος στη χώρα από την τρόϊκα ......


Τρόμος και έρεβος στη χώρα από την τρόϊκα με την έγκριση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ...
Τρόμο και έρεβος επιφυλάσσουν για την ελληνική οικονομία ή ότι έχει απομείνει από αυτήν, αυτά που ετοιμάζονται να αποδεχθούν (ή ήδη έχουν αποδεχθεί) οι τρεις αρχηγοί της συγκυβέρνησης Γ.Παπανδρέου, Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, αλλά και οι Κ.Ο. των κομμάτων τους. Όλα αυτά για να δώσει η τρόϊκα ένα δάνειο το οποίο φυσικά ποτέ δεν πρόκειται να επιστραφεί και δεν πρόκειται φυσικά ποτέ να φέρει την ανάπτυξη, αφού η προϋπόθεση από το 2014 και μετά να έχουμε ανάπτυξη 4% ή και περισσότερο κατ’ έτος δεν είναι απλά αφύσικο είναι τρελό. Γιατί είναι ένα δάνειο ομηρίας και όπως όλοι οι “συγκυβερνώντες” έχουν αποδεχθεί, το 90% περίπου του προς παραλαβή ποσού (αν όχι όλο το ποσόν), αφορά εξόφληση των τοκογλυφικών ομολογιακών δανείων τους κράτους.
Τα ελεγχόμενα από την τρόϊκα ΜΜΕ, με εμετικό τρόπο μιλάνε για “επιστροφή στην εποχή των σπηλαίων” αν απορριφθεί το πακέτο της τρόϊκας. Συγκεκριμένοι σχολιαστές πρώτου βαθμού συγγενείας με στελέχη της κυβέρνησης, μιλάνε όπως μιλούσαν οι συνεργάτες των Γερμανών στην Κατοχή, μη κρύβοντας την ολική αλλοτρίωσή τους.  
Απλά όργανα της τρόϊκας οι “αρχηγοί”. Απλά εκτελούν τις εντολές των ξένων κέντρων εξουσίας.
Η ευθύνη όλων όσων πουν «ΝΑΙ» σε αυτή την τρέλα, θα είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί, και αυτό που θα συμβεί θα αφορά πρώτα απ’ όλους αυτούς τους ίδιους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου