Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και τα αποτελέσματα της νέας μεταναστευτικής πολιτικής


Η Νέα Μεταναστευτική Πολιτική σε όλο της το Μεγαλείο

Ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης,  λοιπόν, παρέα με ολόκληρο το club των απατεώνων - αλλά και ανικάνων ταυτόχρονα - που καθορίζουν αυτή τη στιγμή τις τύχες της χώρας και των δούλων που ζουν – ή που προσπαθούν να ζήσουν - σ’ αυτή, προσπαθεί να δώσει λύση ταυτόχρονα, στο μεταναστευτικό πρόβλημα, στην μείωση της εγκληματικότητας, στο γενικότερο πρόβλημα της δικαιοσύνης, η οποία για λόγους πολιτικής έχει χάσει προ πολλού τον δρόμο της.
Η δικαιοσύνη λοιπόν σε όλο της το μεγαλείο.
Όταν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, άνθρωποι της εργατιάς και του μόχθου, άνθρωποι οι οποίοι νοιώθουν στο πετσί τους σε κάθε βήμα της ζωής τους πλέον τη βάρβαρη επίθεση της νέας κυβερνητικής πολιτικής, άνθρωποι που απαρτίζουν ακόμα και σήμερα στους χαλεπούς καιρούς την μεσαία τάξη, βρίσκονται αντιμέτωποι όχι μόνο με το φάσμα της οικονομικής καταστροφής και της φτώχειας αλλά ταυτόχρονα και της δίωξης για αδυναμία και στάση πληρωμής μικρό-οφειλών προς το κράτος, έρχεται αυτό το ανάλγητο κράτος, υπό την καθοδήγηση των αχυρανθρώπων που καθορίζουν τις τύχες για ζωή και θάνατο, με τον σωφρονιστικό κώδικά που έχουν συντάξει – και εφαρμόζουν κατά γράμμα και κατά το δοκούν, να αφήνει ελεύθερους σκληρούς κακοποιούς, με πρωταγωνιστική συμμετοχή σε υποθέσεις της λεγόμενης «βαριάς» εγκληματικότητας, όπως ένοπλες ληστείες, δολοφονίες ή εμπόριο ναρκωτικών, αν και αρχικά, είχαν συλληφθεί και οδηγηθεί στις φυλακές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», συνολικά 685 σεσημασμένοι κρατούμενοι δεν έχουν επιστρέψει στη φυλακή ύστερα από ολιγοήμερες άδειες που τους χορηγήθηκαν, όπως προβλέπεται από τον σωφρονιστικό κώδικα. Από τους 685... «νομίμως» αποδράσαντες, οι 400 περίπου, δηλαδή ποσοστό 60%, είναι Αλβανοί κακοποιοί που είτε έχουν διαφύγει στη χώρα τους ή σε άλλες χώρες είτε παραμένουν και «επαναδραστηριοποιούνται» στην Ελλάδα.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω ενεργειών,
Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε τη νύχτα ιδιοκτήτης περιπτέρου στα Άνω Λιόσια, ενώ ένοπλη αιματηρή ληστεία σημειώθηκε και σε φαρμακείο στο Μαρούσι.
Στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι “γάζωσαν” με καλάσνικοφ έναν 45χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος, όταν στην προσπάθειά τους να τον ληστέψουν, αυτός αντιστάθηκε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Αμέσως μετά, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν με αυτοκίνητο μπλε χρώματος, το οποίο εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες και καταδιώχθηκε από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ. “Οι δράστες ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν” και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στη οδό Μενελάου στο Ίλιον. Στον τόπο του εγκλήματος εκτός από το όπλο του θύματος βρέθηκαν 9 κάλυκες από καλάσνικοφ και τρεις βολίδες πιστολιού. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Εξάλλου, αιματηρή ληστεία σημειώθηκε χθες στις 10 το βράδυ σε φαρμακείο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, όταν δύο άγνωστοι άρπαξαν από το ταμείο 60 ευρώ και κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν δύο φορές τον φαρμακοποιό, που επιχείρησε να τους καταδιώξει, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στον ώμο.

Ο κ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ & ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ”!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου