Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Το Νέο Αμερικάνικο Φονικό Βέλος των Λαών έπληξε και την Ελλάδα με μπροστάρη το Βδέλυγμα όλων των Ελλήνων Γιώργο Παπανδρέου

Ο μέγας δολοπλόκος δάσκαλος της αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής, Henry Kissinger, αναφερόμενος στον ελληνικό λαό, είπε μεταξύ άλλων,
'ο λαός των Γραικών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε την γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, δηλαδή σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή η οποία είναι εξαιρετικά στρατηγικής σημασίας για μας'.
Οι επίγονοι αυτού του παγκόσμιου δολοπλόκου, προετοίμασαν με πλήρη μεθοδικότητα αυτόν τον πολιτικό αρχηγό οποίος θα οδηγούσε και πάλι την 'ανυπάκουη Ελλάδα' πίσω στο άρμα της αμερικανικής κυριαρχίας, έστω και εάν στο τέλος αυτός ο άνθρωπος γινόταν σήμερα 'Το Βδέλυγμα Όλων των Ελλήνων'. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου.

2011. Το έτος της «αυλαία στην παράσταση». Οι απανταχού σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, σοσιαλ-ομανείς, σοσιαλ-grand marnier, σοσιαλ-drabui, έχουν καταλάβει από καιρού πλέον, ότι το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το περίφημο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, με την μετεξέλιξή του σήμερα με τους νεοφιλελεύθερους προσανατολισμούς του, δεν αποτελεί παρά ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, με DNA απαρτιζόμενο από χρωμοσώματα με ρίζες “αργεντίνικου περονισμού”, και μεταλλαγμένα στοιχεία επαναστατικού φιλελευθερισμού, μιξαρισμένα με ευρωπαϊκό άρωμα και αμερικάνικο ταμπάκο προερχόμενο από τις πιο άγριες περιοχές του “φαρ ουέστ”! Επικρατεί πλέον η αίσθηση, ότι όλοι έχουν καταλάβει πως από το «ζιβάγκο», την πλούσια γενειάδα, τον Τσε Γκεβάρα, τον Βελουχιώτη, τους «Αμερικανούς φονιάδες των λαών» και το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», έχουμε περάσει στις άκαμπτες θέσεις, στον πύρινο λόγο ενός ιεροκήρυκα του Mindwest και στον πατριωτισμό των πεζοναυτών, που έπεφταν στα ξέφωτα του Βιετνάμ και στην καυτή έρημο του Κόλπου των πετρελαίων.

Σοσιαλιστές, που προέκυψαν την 3η του Σεπτέμβρη από ένα λάθος της Ιστορίας και απ’ τον ρομαντισμό κάποιον αληθινών «ιδεολόγων επαναστατών» σ’ αυτή την πολύπαθη και πολυταραγμένη περιοχή στην λεκάνη της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σοσιαλιστές ευκαιριακοί, με αμφιλεγόμενο αντιστασιακό παρελθόν στη Γερμανία και στις καμπάνες του Σαν Ζερμαίν, με επενδύσεις στο Τορόντο, με εμπορικά στο Σικάγο και, μιλώντας πάντα για τα δίκαια του λαού, τις ευκαιρίες του χρηματιστηρίου και κάνοντας πάντοτε παρέα με τα super lamogia της Goldman Shacks, της J.P.Morgan και της Σοσιαλ-ληστρικής Διεθνούς.
Επιτέλους, έπεσαν οι μάσκες. Σοσιαλιστές αυτοί οι αστοί, θαμώνες της Μεγάλης Βρετανίας που θέλουν να πίνουν το ουίσκι τους 11 το πρωί, να υποχρεώνονται όχι μόνον επί σειρά ετών, αλλά και σήμερα, να λένε του κόσμου τα ασύστολα ψέματα, περί δήθεν αγώνων για το λαό, τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους πεινασμένους, τα υπερήφανα νιάτα, τα τιμημένα γηρατειά και το καλάθι της νοικοκυράς.
Ο παππούς του σημερινού πρωθυπουργού, μέγας ρήτορας και ακόμη πιο μεγάλος αντικομουνιστής, φαντάζει σήμερα κεντροαριστερός μπροστά στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης. Ο αείμνηστος Ανδρέας, που έμεινε και στην ΕΟΚ και στο ΝΑΤΟ και στο ίδιο… συνδικάτο, φαντάζει, τουλάχιστον, «παλαιοτροτσκιστής». Ακόμη και ο δοσίλογος των Ιμίων, ο περίφημος Κολωνακιώτης σοσιαλιστής Σημίτης, ο οποίος κατέστρεψε την εθνική οικονομία με τα σκάνδαλα των «κατευθυνόμενων οικονομικών συμβούλων του», μάλλον φαντάζει φιλολαϊκός μπροστά σ’ αυτά τα οποία γίνονται σήμερα.
Αισθάνομαι βαθύτατη ικανοποίηση για τον πλήρη ενταφιασμό του ψεύδους, της πολύχρονης παραπλάνησης του ελληνικού λαού, της εξαπάτησης των πάντων, με φοβερά συνθήματα, όπως «εδώ και τώρα αλλαγή», «μεταρρύθμιση», «η Ελλάδα με τα ισχυρά πόδια», «η επανίδρυση του κράτους», «ταπεινά και σεμνά», «τα σεραφείμ και χερουβίμ». Ο Γιώργος τα έθαψε όλα μαζί με το ΠΑΣΟΚ και με απόλυτη ειλικρίνεια, αλλά και τόλμη και παρρησία αποκάλυψε το πραγματικό πολιτικό προφίλ του Κινήματος. Μπορεί ο καθένας να τον κατηγορήσει για οτιδήποτε. Για ένα πράγμα, όμως, πρέπει να τον επαινέσουμε. Έθαψε οριστικά εκείνο το σύνθημα το ψεύτικο, το απατηλό, που φώναζαν χιλιάδες κλαδικά και κομματικά σκυλιά του, κραδαίνοντας πλαστικές σημαίες σε όλες τις συγκεντρώσεις του πατέρα του: «η Ελλάδα, ανήκει στους Έλληνες». Τουλάχιστον, σ’ αυτό το σημείο, ο Γιώργος είναι απόλυτα ειλικρινής: Η Ελλάδα ανήκει στους διεθνείς τοκογλύφους και η κυβέρνησή της, για να μην κλείσει το μαγαζί, διαχειρίζεται τα συμφέροντά τους και ακολουθεί τις οδηγίες τους. Άλλωστε, στη Βουλή, αποδείχθηκε ότι ψήφισαν όχι βουλευτές οι οποίοι θα προάσπιζαν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αλλά αχυράνθρωποι και φερέφωνα υποστηρικτές ξένων και ντόπιων συμφερόντων….
Το παρόν άρθρο συνετάχθη από σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου