Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Όταν οι Αμετανόητοι αυτού του τόπου παύουν να έχουν και φιλότιμο.......

Ακόμα και σήμερα, μέσα στο χάος στο οποίο έχει περιέλθει η Ελληνική κοινωνία με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ιδιαίτερα, μετά τις εκ των πραγμάτων λανθασμένες κινήσεις, για την προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων απέναντι στις απαιτήσεις των ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ποτισμένοι με τη μισαλλοδοξία του σοσιαλιστικού δεσποτισμού, αυτοανακηρύσσονται ‘ιμάμιδες’ του ΠΑ.ΣΟ.Κ., και χωρίς να βλέπουν ούτε ‘μακροπρόθεσμα’ αλλά ούτε και … ‘μεσοπρόθεσμα’ το μέλλον της Ελληνικής Κοινωνίας που σπαράσσεται από την πολιτική αναλγησία η οποία κυβερνά αυτή τη στιγμή τη χώρα, προσπαθούν να σπείρουν ακόμα μια φορά, ‘τον κακό σπόρο’, και να δικαιολογήσουν τα πεπραγμένα, των δικών τους επιλογών, κατηγορώντας έναν ολόκληρο λαό ο οποίος αν μη τι άλλο διαμαρτύρεται, άλλοτε απλά και άλλοτε βίαια, για τον ορυμαγδό των δεινών που εξακολουθούν να του συσσωρεύουν οι εγκάθετοι ‘σώφρονες’ πολιτικοί ενός σάπιου πολιτικού συστήματος!!!
Σίγουρα, τότε Λαός με τέτοιες αμετανόητες απόψεις όχι μόνο παύει να ελέγχει το παρόν του αλλά και δεν έχει πλέον μέλλον για ένα καλύτερο αύριο!!!
Κατωτέρω παραθέτω, επακριβώς τις απόψεις ενός τέτοιου ‘ιμάμη’, όπως αναρτήθηκαν στο blog ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ… Τα συμπεράσματα δικά σας….

“Συνειδοτοποιήθηκα μέσα από τις πίκρες και τους αγώνες του λαού για Δημοκρατία και Εθνική Υπερηφάνεια. Είμαι φανατισμένος με την ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΠΑΣΟΚ σε σημείο που οι σύντροφοι και φίλοι με φωνάζουν "ιμάμη" . Αγαπάω την πατρίδα μου και αγωνίζομαι να διαδώσω τη σωστή άποψη για το συμφέρον της. Δεν έχω διαβρωθεί από χρήμα ή επιτυχία ή οτιδήποτε άλλο από τα κοινότυπα "κουσούρια" τα οποία αρέσκονται να προσκολλά το κάθε φασιστάκι σε όποιον σοβαρό και σκεπτόμενο πολίτη ορθώνει το ανάστημά του και τη φωνή της λογικής στη χάβρα που επικρατεί σήμερα. Βρίσκομαι εδώ , στο διαδίκτυο , σ' αυτό το θαύμα της τεχνολογίας , αποδεχόμενος την πρόσκληση-πρόκληση από τους καιρούς για την παρουσία μιας άλλης άποψης μέσα στην προκλητική φασιστική μαυρίλα του. Ευχαριστώ την τεχνολογία για το βήμα που μου δίνει για την αποτύπωση των απόψεών μου , που εκφράζουν -νομίζω- τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού! Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του Γεώργιος Α. Παπανδρέου είναι τα δώρα του όποιου Θεού σ’ αυτόν τον τόπο ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ !
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ (κάλλιο αργά παρά ποτέ)
Μετά το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΟΧΙ» του ΑΠΟΣΤΑΤΗ Κουρουμπλή για το σωτήριο (για τα λαϊκά συμφέροντα) «μεσοπρόθεσμο» ο ηγέτης μας και πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων Γιώργος Α. Παπανδρέου αμέσως ανακοίνωσε την διαγραφή του βουλευτή από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ…
Όλοι οι Έλληνες , οι οποίοι έχουν στραμμένα τα μάτια τους στον Αγώνα του Πρωθυπουργού τους για τη Σωτηρία της πατρίδας μας, δεν ανέχονται ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ να βάζουν εμπόδια. Εμπόδια, όχι μόνο στην πορεία της Ελλάδας προς την ΑΝΑΚΑΜΨΗ, αλλά και προσωπικά σε έναν ΗΓΕΤΗ σαν το Γιώργο Α. Παπανδρέου ο οποίος με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ έχει αναλάβει προσωπικά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ να σώσει το λαό και την πατρίδα του.
ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου