Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η ΑΕΚ Κυπελλούχος Ελλάδος 2011 με 3 - 0 επί του Ατρόμητου Αθηνών

Η ΑΕΚ με την καρφωτή κεφαλιά του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά από σέντρα του Νάτσο Σκόκο στο 28'  άνοιξε το σκορ στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. 

Όπως φάνηκε στο ριπλέι της φάσης ο Λυμπερόπουλος σκοράρει από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, ενώ η ΑΕΚ υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή στο 32' με τον Ναμπίλ Μπαχά να παίρνει τη θέση του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος έβαλε τα κλάματα επειδή δεν μπορούσε να συνεχίσει. 
Το δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ ήρθε από τον Ναμπίλ Μπαχά στο 78ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο της άμυνας του Ατρόμητου στη σέντρα του Λαγού και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του. 
Μια νίκη που σφραγίστηκε και από τρίτο τέρμα, αυτήν τη φορά με σκόρερ τον Παντελή Καφέ, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Ιτάνζ, ύστερα από την εξίσου όμορφη κάθετη πάσα του Λαγού. 
Έτσι στο 84ο λεπτό διαμορφώνεται το Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-3 και η ΑΕΚ «κλειδώνει» το Κύπελλο  με τους πανηγυρισμούς στο ΟΑΚΑ να μην έχουν τέλος.......
Για 14η φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ κατακτά το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Με την λήξη του αγώνα οι φίλοι της Ένωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ένα ξέφρενο πάρτι ξεκινά.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου