Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συλλογική Παραφροσύνη - Απ' το κακό στο χειρότερο


Μετά την απαξίωση του πατρικού ρόλου σειρά έχουν οι μητέρες.
Πατέρες, Μητέρες, ενωθείτε και αντισταθείτε για χάρη των παιδιών μας.
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υποδεικνύει την υποβολή αποφάσεως 12267, δια της οποίας μεταξύ άλλων συνιστάται να καταπολεμηθεί ως σεξιστική στερεοτυπία (!) η χρήση του όρου «μητέρα» . Συνιστάται λοιπόν, η παράκαμψη της χρήσης αυτής της έννοιας, ως ανασταλτικής της «ισότητας των φύλων». Έτσι αξιολογείται ο ρόλος της μητέρας ως παθητική λειτουργία.
Ιδιαιτέρως «προοδευμένη» επ' αυτού προκύπτει η Ελβετία. Σύμφωνα με τη νέα οδηγία περί της υπηρεσιακώς ενδεικνυομένης γλώσσας, εμπίπτει η χρήση των εννοιών «πατέρας» και «μητέρα» στην κατηγορία των καλουμένων «εννοιών διακρίσεων». Συνεπώς, τα παιδιά δεν θα μπορούν επισήμως να έχουν πατέρα και μητέρα, αλλά «γονεϊκά μέρη» ή «α΄ και β΄ γονεϊκό» ως γονείς.
«Η οδηγία είναι υποχρεωτική προκειμένου περί υπηρεσιακών δημοσιευμάτων και εγγράφων», εξήγησε η Isabel Kamber, υποδιευθύντρια του Γερμανικού τομέα της Κεντρικής Γλωσσικής Υπηρεσίας της ομοσπονδιακής καγκελαρίας της Ελβετίας.
Τοιουτοτρόπως, ευθυγραμμίζονται οι πολιτικοί ιθύνοντες της Βέρνης προς τη γραμμή της κατ' εφαρμογήν της ισότητας των φύλων υποβολής απόφασης 12267 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Η συγκεκριμένη υποβολή θα είναι και ευνοϊκή προς την διεκδίκηση "γονεϊκότητος" υπό ομοφυλοφίλων ζευγών. Οπότε κάποιο παιδί με «κοινωνικούς γονείς» δύο λεσβίες γυναίκες, δεν θα είχε πλέον (όπως τώρα) μία μητέρα και μία θετή μητέρα αλλά δύο «γονεϊκά μέρη»: γονεϊκό μέρος 1 και γονεϊκό μέρος 2. Θα είναι όμως αναγκαία και συνεπές προς την ως άνω γραμμή, να αλλάξει και ο παππούς σε προγονέα 1, η γιαγιά σε προγονέα 2 - ή ακόμα καλλίτερα, σε προγονεϊκό μέρος 1.1, προγονεϊκό μέρος 1.2  καθώς και  προγονεϊκό μέρος 2.1 και προγονεϊκό μέρος 2.2 … και ούτω καθεξής .......
Διερωτάται κανείς εύλογα, τι είδους σκληρά φάρμακα παίρνουν εκεί στο Ευρωπαϊκὸ Συμβούλιο;
Ζήτω η πολυπολιτισμική Ευρώπη των Λαών.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου