Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...


Επίθεση Καμμένου σε Παπανδρέου και άνω - κάτω η Βουλή...
«Φωτιά» στη συνεδρίαση της Ολομέλειας έβαλε ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου ως «έμμισθο broker των διεθνών κερδοσκόπων»! 

Όλα σχεδόν τα κόμματα καταφέρθηκαν κατά του κ. Καμμένου, προκαλώντας τον για την προσαγωγή στοιχείων για την καταγγελία. 
"Η συγκάληψη σε όλο της το μεγαλείο. Εδώ και 20 χρόνια όλοι οι απλοί Έλληνες φώναζαν περί σκανδάλων της Siemens, Χρηματιστήριο, Τοξικά ομόλογα, στρατιωτικοί εξοπλισμοί, υγεία, και οι πολιτικοί μας σφύριζαν αδιάφορα, βάζοντας τους παρατρεχάμενους των κομμάτων τους, να βγάζουν τρελούς όλους τους καταγγέλλοντας." 

Από πλευράς κυβέρνησης απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης  Ραγκούσης, που βρισκόταν στο Κοινοβούλιο, καθώς στην Ολομέλεια συζητούνταν το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. 
Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε πως, «η εκστρατεία λάσπης δεν μας εκπλήσσει… Το μείζον θέμα όμως είναι του κ. Σαμαρά και όχι του κ. Καμμένου. Αν τον κρατήσει στις τάξεις της ΝΔ, θα σημαίνει ότι ο κ. Σαμαράς αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη για την κατάπτωση στην οποία οδηγεί τη χώρα ο βουλευτής του. Ο κ. Παπανδρέου έχει πει ότι έχει αδέλφια, φίλους και υπουργούς, αλλά για τον ίδιο δεν υπάρχει τίποτε σημαντικότερο από το συμφέρον του ελληνικού λαού. Αυτό το λέω, για να ξέρουν ότι πλανώνται πλάνη οικτράν, όσοι νομίζουν ότι μπορούν να αμφισβητήσουν το ήθος του πρωθυπουργού».
Δυστυχώς όμως για τον κ. Ραγκούση, το ήθος και η αξιοπιστία του κ. Πρωθυπουργού, έχει αμφισβητηθεί, από το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού Λαού. Και λέω σχεδόν, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους παρατρεχάμενους υποστηριχτές του!!!... Τί εννοώ,
  • κατ' αρχήν όσον αφορά την αμφισβήτηση του ήθους του, δεν είδε κανείς, τις ενέργειες του πρωθυπουργού, για τις κατά καιρούς και συνεχείς ύβρεις, εις βάρος ενός ολόκληρου έθνους εκ μέρους του αντιπροέδρου της κυβέρνησής του (γιατί αυτή δεν είναι κυβέρνηση του ελληνικού λαού), δεν είδαμε λοιπόν να αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη για την πλήρη ηθική και πολιτική κατάπτωση στην οποία οδηγεί τη χώρα ο "υπαρχηγός" του.
  • όσον αφορά δε, την αξιοπιστία του, τα ένοιωσε αρκετά αυτή τη φορά στο πετσί του ο Έλληνας πολίτης, και όχι μόνον αυτού του ιδίου αλλά και ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος.
  • τέλος, πρόκειται για «πισώπλατο μαχαίρωμα στον πρωθυπουργό», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης. Μήπως ο κ. Υπουργός Εσωτερικών μπορεί να μας πεί, πόσες "πισώπλατες μαχαιριές" έχει δώσει στον 'εύπιστο' Ελληνικό Λαό ο αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός μας!!!.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου