Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σύμβαση COOPER - η Δουλεία της Ελλάδας

Σύμβαση COOPER!!! Η παρούσα σύμβαση-συνθήκη δείχνει, ότι αυτή η χώρα, δεν έφυγε ποτέ απ' τη δουλεία των ξένων συμφερόντων!!! Γιατί άραγε.....; Μα γιατί από τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους, ποτέ δεν υπήρξαν αληθινοί Έλληνες πολιτικοί. Αρχικά είχαμε Γαλλικό κόμμα, Αγγλικό κόμμα, Ρωσικό κόμμα. Στη συνέχεια, και μέχρι σήμερα, είχαμε και έχουμε, φιλό-τουρκους, φιλο-γερμανούς, φιλο-αμερικάνους, φιλο-ρώσους, φιλο-κινέζους, φιλο-άραβες, φιλο-ισραηλινούς.... Έλληνας ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Δούλοι λοιπόν, όλοι οι Έλληνες, και πρώτοι απ' όλους ΑΠΑΝΤΕΣ οι πολιτικοί της χώρας, αυτής της χώρας της οποίας αποδέχτηκαν σιωπηρά να ΜΗΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντά της, για τα οποία τους δόθηκε εντολή απ' τον Ελληνικό Λαό.
Τα έγγραφα της σύμβασης η οποία υπεγράφη το 1940 και έληξε στις 31/12/2010, υπάρχουν στο Υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται ως ιερό κείμενο από υπουργό σε υπουργό. Το περιεχόμενο της σύμβασης, αναφέρει ότι τα "στρατηγικά ορυκτά" της Ελλάδος όπως επίσης και ο υδάτινος πλούτος της χώρας τίθενται υπό τον πλήρη έλεγχο Αμερικανικού consortium εταιρειών!!!
Ο οικονομολόγος και δικηγόρος Δημήτρης Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο «Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα», αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης «Σύμβασης Cooper». Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης, ήταν να τουφεκιστεί ο Δημήτρης Μπάτσης μαζί με τον Νίκο Μπελογιάννη το 1952, ως ένοχοι εσχάτης προδοσίας!!!
Η προδοσία των Ελλήνων πολιτικών σε όλο της το μεγαλείο. Γιατί άραγε δεν προχωρούν σε ανακήρυξη της ΑΟΖ με ταυτόχρονη εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας; Μήπως ετοιμάζουν επέκταση της επαίσχυντης σύμβασης ή τη δημιουργία μιας καινούργιας; Ποιός θα δώσει απάντηση σ' αυτά τα καίρια ερωτήματα που αφορούν όχι μόνον το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας, αλλά και την επί της ουσίας επιβίωση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού; ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου