Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Το Τουρκικό Παρακράτος καταδικάστηκε - Το Ελληνικό Πότε θα καταδικαστεί;


Η περίπτωση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου είναι γνωστή στο Πανελλήνιο. Η Χαρά, χωρίς να παραβιάζει ή να υπερβαίνει τα καθήκοντά της, με την αγνή αγάπη της για τα παιδιά, για την ιστορική αλήθεια και για την πατρίδα, επί της ουσίας αντιτάχθηκε στην έκνομη δράση του τουρκικού προξενείου, που επιχειρεί με το έτσι θέλω να εκτουρκίσει τους Πομάκους και τους Ρομά, με την ανοχή αν όχι βοήθεια -όσο και αν μας παραξενεύει- του ελληνικού κράτους.

Και το τουρκικό προξενείο αλλά και το ελληνικό κράτος, στηρίζουν τις πολιτικές τους στο συγκεκριμένο θέμα με μηχανισμούς που κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν παρακρατικοί, υπό την έννοια ότι υποκαθιστούν το κράτος και κινούνται πολλές φορές στα όρια της νομιμότητας και της παρανομίας.
Η Χαρά Νικοπούλου δέχτηκε τα βέλη και τα πυρά και του τουρκικού και του ελληνικού παρακράτους.
Το τουρκικό κεμαλικό-ρατσιστικό-φασιστικό παρακράτος, όπως θα δούμε παρακάτω, καταδικάστηκε πρόσφατα από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Το ελληνικό προοδευτικό-αντιεθνικιστικό-ανθελληνικό παρακράτος, που στηρίζεται από το κράτος με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, παραμένει ακλόνητο και συνεχίζει το 'έργο' του, ορισμένες φορές από ισχυρές κυβερνητικές θέσεις.
Το πότε θα βρεθούν εκείνες οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που θα αποκαλύψουν πλήρως το ρόλο του και το οδηγήσουν στην καταδίκη, παραμένει άγνωστο.
Προς το παρόν, το ελληνικό παρακράτος, πλήρως καθοδηγούμενο από το επίσημο κράτος, συνεχίζει το ανθελληνικό και αντιανθρωπιστικό του έργο, μεταξύ άλλων και εκτουρκίζοντας τους Πομάκους, παρέα και πάντα στο ίδιο μέτωπο με τους μηχανισμούς του τουρκικού κεμαλικού φασισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου