Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σε αναζήτηση πολιτικής λύσης

απόσπασμα από άρθρο του Σπύρου Γκανή στην ιστοσελίδα ANTIKRY,
ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΟΙ ΤΑΓΟΙ της πολικής εάν έστω και στο <<παραπέντε>> θέλουν να προσφέρουν μια ακροτελεύτια υπηρεσία στη πατρίδα και τον δύσμοιρο λαό της, θα πρέπει σήμερα κιόλας (αύριο ίσως είναι πολύ αργά), να συμπαραταχθούν στο ίδιο μετερίζι με το διογκώμενο λαϊκό κίνημα προκειμένου να δρομολογηθούν συνθήκες ανατροπής, αλλαγής και απαλλαγής από το σημερινό πολιτικό σκηνικό και το υπάρχον σύστημα διακυβέρνησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ηγεσία, θα πρέπει να κατανοήσει ότι οι εποχές του <<αποφασίζουμε και διατάζουμε>>, οι αντισυνταγματικές Υπουργικές υπερεξουσίες που υποκατέστησαν το Κοινοβούλιο, ο αυταρχισμός του <<εκλεγμένου ηγεμόνα>> και ο <<Πόντιος Πιλάτος>> προεδρεύων στην ελληνική δημοκρατία, παρέρχονται χωρίς επιστροφή.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, θα πρέπει να αναλογιστούν τις ατομικές και συλλογικές τους ευθύνες, να τιμήσουν τον όρκο τους, θα πρέπει κοντολογίς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποσυρόμενοι από το πολιτικό προσκήνιο, να παραχωρήσουν την θέση τους σε μια υπερκομματική εξωκοινοβουλευτική κυβέρνηση η οποία και θα προχωρήσει στην κάθαρση, θα προετοιμάσει τα επόμενα βήματα της χώρας με ελεύθερες και χωρίς ψευτοδιλήμματα εκλογές, δημοψήφισμα για την διαπραγμάτευση του χρέους της χώρας και δρομολόγηση διαδικασιών νέου συντάγματος.
Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν πριν από την εφαρμογή του νέου <<μεσομακροπρόθεσμου>> μνημονίου, των νέων δανειοδοτήσεων με απεχθείς όρους και ακόμα πριν από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
ΕΙΘΕ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

πηγή: ANTIKRY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου