Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Plaza Puerta del Sol - Plaza del Syntagma

Εμείς οι Έλληνες που παρακολουθούμε τον Ισπανικό αγώνα κατά της απολυταρχίας των Ευρωπαίων φίλων μας και κερδοσκόπων, πρέπει με μπούσουλα, την ισπανική αντίδραση κατά της διαφαινόμενης Νέας Γερμανικής Κατοχής, και επειδή περνούμε την ίδια κατάσταση του 1897, του 1932, του 1952, καλούμαστε να αντιδράσουμε στη νέα πολιτική συμφωνία της '"ΣΦΑΓΗΣ" του Ελληνικού Έθνους' για μια ακόμα φορά με τη σύμφωνη γνώμη 'των πολιτικών του "ΑΙΣΧΟΥΣ"'.


Video απ' τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος της 25/5/2011.

Απόσπασμα από το μανιφέστο των συγκεντρωμένων της Plaza Puerta del Sol...

  • Μετά από πολλά χρόνια απάθειας, μία ομάδα πολιτών διαφορετικών ηλικιών και κοινωνικής προέλευσης (σπουδαστές, καθηγητές, βιβλιοθηκάριοι, άνεργοι, εργαζόμενοι…) ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ από την αποτυχία αντιπροσώπευσης και τις προδοσίες που συμβαίνουν στο όνομα της δημοκρατίας, ενωθήκαμε στην Plaza Puerta del Sol επιστρέφοντας στην ιδέα της Πραγματικής Δημοκρατίας... (Εμείς ενωθήκαμε στην Plaza del Syntagma).
  • Τώρα δεν είμαστε εδώ για να απαιτήσουμε απλά την πρόσβασή μας σε υποθήκες ή για να διαμαρτυρηθούμε για τις ανεπάρκειες της αγοράς εργασίας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ. Και ως τέτοιο, ένα γεγονός ικανό για να κληροδοτήσει νέα νοήματα στις πράξεις μας και τον λόγο μας. Γεννήθηκε από την ΟΡΓΗ

Αλλά η ΟΡΓΗ μας είναι φαντασία, δύναμη, εξουσία του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου