Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η Ελλάδα στην θέση που της αξίζει

Στον πόλεμο εναντίον των Γερμανών 'Εθνικοσοσιαλιστών', η Ελλάδα δεν ήταν μια οποιαδήποτε χώρα....>
Είναι εκείνη η οποία έδωσε την πρώτη νίκη στους συμμάχους στα βουνά της Αλβανίας. Είναι εκείνη η οποία εμπόδισε την πτώση της Μόσχας με την Μάχη της Κρήτης.
Είναι εκείνη η οποία καθήλωσε με τον ανταρτικό στρατό 20 γερμανικές μεραρχίες, πολύτιμες για το ρωσικό μέτωπο.
Είναι εκείνη η οποία σαν χώρα-κράτος καταστράφηκε ολοσχερώς και είχε 1 εκατομμύριο θύματα. Και όμως χάρη στους προδότες που κυβέρνησαν την χώρα, δεν πήρε την παραμικρή πολεμική αποζημίωση από τους Γερμανούς, σημερινούς 'συμμάχους', 'επενδυτές', και 'σωτήρες της ελληνικής οικονομίας'.
Όλοι οι Έλληνες δεν πρέπει να ακολουθήσουν τον δρόμο των πουλημένων διεθνών δικαστηρίων αλλά πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για την εφαρμογή του πραγματικού δικαίου. Όπως και να γίνει και να ειπωθούν οι θέσεις των οικονομικών συμβούλων των κυβερνώντων πρέπει τα βεβαιωμένα χρέη του Ελληνικού Δημοσίου να συμψηφισθούν αυτοβούλως με τις πολεμικές επανορθώσεις της Γερμανίας.

Βασική επιδίωξη πρέπει να είναι η τοποθέτηση της Ελλάδας στον χώρο που της ανήκει λόγω των ιστορικών της παραδόσεων, δηλαδή στο πλευρό των χωρών που είναι αντίθετες με τις παγκόσμιες πολεμικές δυνάμεις. Που είναι με το δίκαιο των λαών και όχι με την εισαγόμενη κρίση και την εξαθλίωση των πολιτών. Δηλαδή στο αντίθετο στρατόπεδο από εκείνο που οι σημερινοί 'κυβερνώντες της χώρας' επιχειρούν να την οδηγήσουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου